FRIKOM HRONO MINUT: Potaž sa Hrono mix-om

  • 15-20 minuta
  • Jednostavno
  • Za 2-3 osobe
Autor Frikom
Podelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Praziluk iseći na kolutove i propržiti ga na malo maslinovog ulja od komine 2 - 3 minuta.
    2. Dodati Hrono mix sa pečurkama. Poklopiti i pustiti da se dinsta 2 minuta.
    3. Dodati vodu, poklopiti i kuvati dok ne omekša povrće (oko 10 - 15 minuta). Ako je potrebno tokom kuvanja dodavati vodu (vruću). Ukoliko imate bujon od povrća možete dodati njega umesto vode.
    4. Pred kraj kuvanja dodati začine: morsku so, beli luk u prahu, biber, mediteranski začin (origano, bosiljak, majčina dušica, majoran, žalfija, peršun, ruzmarin) - po ukusu.
    5. Gotovo povrće izblendati i ako je potrebno dodati još soli, bibera ili vode (ako je previše gusto).
    6. Topli potaž služiti u dubljim činijama.
    7. Prijatno!

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!