Minestrone supa

  • 40 minuta
  • Jednostavno
  • za 4 osobe
Autor Frikom
Podelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Napraviti bujon: U lonac staviti piletinu, paškanat i luk koji ste isekli na pola. Preliti vodom i kuvati 20 minuta. Kada je piletina i povrće skuvano, procediti bujon, povrće ostaviti sa strane, a pileće meso iseckati na sitnije komade.
    2. U lonac sipati bujon, dodati mu iseckanu piletinu i Frikom Mešavinu za Minestrone supu. Dodati začine: morsku so (prema ukusu), mleveni biber, mediteranski začin, paradajz pire, dimljenu mlevenu papriku.
    3. Kuvati poklopljeno 10 - 15 minuta.
    4. Minestrone supu služiti uz rendani parmezan i prepečen hleb.
    5. Jelo služite toplo.

    Prijatno!

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!