toggle menu Frikom
Srpski
Toggle search

Recepti

Doručak

FRIKOM HRONO Minut: Punjeni paradajz

Priprema:

1. Paradajz odseći pri vrhu i izdubiti ga.

2. Na tanjir staviti ubrus i okrenuti ga da se ocedi.

3. Pleh obložiti papirom za pečenje i poređati izdubljeni paradajz.

4. Paradajz malo preliti maslinovim uljem i u svaki staviti po list suvog vrata i po jedno jaje.

4. Posoliti, pobiberiti i posuti suvim vlašcem.

5. Peći u zagrejanoj rerni 15-20 minuta na 200 stepeni.

7. Prijatno!

Video je inspirisan receptom sa bloga "Ja u kuhinji".

Napomene:

Dozvoljeno: u restrikciji i van restrikcije

Težina pripreme:

Srednja

Vreme pripreme:

25 minuta

Sastojci recepta

Porcija za 1 osobu
3 paradajza
3 lista suvog vrata
3 jaja
malo morske soli
malo bibera
malo suvog vlašca
malo maslinovog ulja
Frikom.rs