Priprema:
- Na jačoj temperaturu, na malo maslinovog ulja vrlo kratko propržiti losos. Prvo sa strane gde je kožica. Nakon toga skloniti sa strane.
- Na istom tom ulju propržiti povrće, takođe kratko. Čisto da se malo zarumeni.
- Iseći 2 kocke kocku od papira za pečenje, na sredinu staviti povrće pa preko losos i limun, i zavezati na vrhu.
- Peći u rerni 20 minuta.
Jelo pripremila Nevena, autorka food bloga "Hleb i Lale".
Predlog za serviranje:
Odvezati bombonu i uživati u mirisima i ukusima.
Težina pripreme:
Jednostavna
Vreme pripreme:
25 min
Sastojci recepta
Recept za 3-4 osobe
400g | Frikom Losos fileti |
Po želji | Praziluk |
Po želji | Bundeva |
Po želji | Tikvica |
Po želji | Šargarepa |
Po želji | Celer |
Malo | Limunovog soka |
Po želji | Maslinovo ulje |
Prstohvat | So |
Prstohvat | Biber |
Slični recepti
-
- Kako da očistite ribu u 5 koraka
- Konzumiranje ribe dva puta nedeljno je dobro za naš organizam, a uz ukusnu...
-
- Održano finale takmičenja u kuvanju "Zdravo Brzo Lako"
- U napetom finalu „Zdravo Brzo Lako“ konkursa za recepte kompanije Frikom,...
-
20 min
- Slatko-Kisela Piletina
- Kinesku mešavinu prebacite u sediljku i ostavite da se odmrzne....