toggle menu Frikom
Srpski
Toggle search

Recepti

Riblja Bombona

Priprema:

  1. Na jačoj temperaturu, na malo maslinovog ulja vrlo kratko propržiti losos. Prvo sa strane gde je kožica. Nakon toga skloniti sa strane. 
  2. Na istom tom ulju propržiti povrće, takođe kratko. Čisto da se malo zarumeni. 
  3. Iseći 2 kocke kocku od papira za pečenje, na sredinu staviti povrće pa preko losos i limun, i zavezati na vrhu.
  4. Peći u rerni 20 minuta.

Jelo pripremila Nevena, autorka food bloga "Hleb i Lale".

Predlog za serviranje:

Odvezati bombonu i uživati u mirisima i ukusima.

Težina pripreme:

Jednostavna

Vreme pripreme:

25 min

Sastojci recepta

Recept za 3-4 osobe
400g Frikom Losos fileti
Po želji Praziluk
Po želji Bundeva
Po želji Tikvica
Po želji Šargarepa
Po želji Celer
Malo Limunovog soka
Po želji Maslinovo ulje
Prstohvat So
Prstohvat Biber
Frikom.rs