toggle menu Frikom
Srpski
Toggle search

Recepti

Ragu od spanaća sa hrskavom slaninom

Volite slaninicu? Uz ovaj recept ćete je voleti još više!

Priprema:

Na ulju propržite iseckan beli luk, dodajte spanać i mleko. Sve dobro izmešajte i potom dodajte umućena jaja.

U tiganju prepecite slaninu isečenu na tanke šnite, ocedite je od ulja na papiru, a u istom tiganju prepecite hleb. Na svako parče stavite parmezan i beli luk u prahu.

U tanjir za serviranje stavite ragu od spanaća i malo slanine, a jedite tako što ćete hleb umakati u to.

Uh... da li vam već ide voda na usta? Šta će biti tek kada pogledate video?

Težina pripreme:

Srednja

Vreme pripreme:

15 minuta

Sastojci recepta

Recept za 3-4 osobe
2 čena belog luka
400 grama Frikom smrznutog spanaća
2 decilitra mleka
2 jajeta
nekoliko tankih šnita slanine
3 tanje kriške hleba
1 kašika rendanog parmezana
1 kašičica belog luka u prahu
Frikom.rs