Grandissimo Filharmonija Ukusa!

  • 01.07.2015.

Ako do sad niste znali kako da osetite najpotpuniji ukus sladoleda... Evo pomoći! 

Kao što je najfinijim vinima potrebno da 'prodišu' kada se otvore, tako je potrebno i najfinijim sladoledima da temperiraju.

Da biste doživeli savršen užitak konzumirajući Grandissimo sladoled, potrebno ga je otvoriti i pustiti da se prilagodi temperaturi iz okruženja, kako bi se ukusi razvili i kako biste osetili najpuniji ukus.

Da biste uživali i dok čekate temperiranje sladoleda, priredili smo vam Grandissimo filharmoniju ukusa

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!