King box limited edition

Ostali sladoledi

Kada dođe decembar sumiramo utiske, pravimo planove za narednu godinu, uživamo u prvim snežnim pahuljama, ali i razmišljamo šta možemo dragim ljudima da poklonimo, a da bude originalno, elegantno i baš u duhu novogodišnjih praznika. Kako bi svojim potrošačima dodatno ulepšao novogodišnje praznike i najveseliji deo godine, Frikom je četiri ukusa King dezerta u čašici (vanila, čokolada, karamel i pistaći) pažljivo upakovao u elegantnu, limenu poklon kutiju. Limitirano izdanje King Gift Box-a je pravi izbor da nekoga iznenadite za novogodišnje i božićne praznike i da ove godine klasične poklone, kao što su bombonjere, zamenite upravo King Gift box-om sa novogodišnjim motivima čiji sadržaj predstavlja pravi užitak.

Dok je napolju hladno i prava zimska idila, ušuškajte se u toplom domu i učinite praznike slatkim i sebi i dragim ljudima uz King novogodišnje pakovanje. Uživajte u čarima praznika i prazničnog duha uz King dezerte u čašicama koji vam dolaze u poklon kutiji.

Sigurni smo da će se ovom poklonu svi obradovati!

Sreća dolazi u obliku kremastog neodoljovog Frikom sladoleda.

Cookie policy

Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možete da postavite njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite veb stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića koji su opisani u nastavku:

Podešavanja Prihvatam neophodno Ok!