Organska Jagoda

Spremite obrok s ovim proizvodom

Frikom organska jagoda dostupna je tokom cele godine. Bogata vitaminom C, ukusna i sočna voćka koja sadrži malo kalorija, organska jagoda jedno je od omiljenih poslastica svih onih koji brinu o svojoj ishrani.

Organska hrana je temelj dobrog zdravlja, stoga je neophodno da se hranimo namirnicama iz organske proizvodnje, nezavisno od trenutnog zdravstvenog stanja.

Kultura organskog uzgoja poštuje prirodni ciklus dozrevanja, čime voće u potpunosti zadržava hranljive sastojke.

Nutritivna vrednost proizvoda
Nutritivna vrednost na 100g
Energetska vrednost 136 kJ / 33 kcal
Masti <0,5 g
od kojih zasićene masne kiseline 0 g
Ugljeni hidrati 7,7 g
od kojih šećeri 5,1 g
Vlakna 2,6 g
Proteini 0,7 g
So 0 g
vitamin C 59 mg
Priprema

Na sobnoj temperaturi proizvod odmrzavati 2–2.5 sata. Za brzo odmrzavanje u mikrotalasnoj pećnici potrebno je 5–6 min. Nakon odmrzavanja, upotrebiti kao sveže voće.

Tajna ukusnog obroka sakrivena je u ukusnom, sveže smrznutom Frikom voću i povrću. Od graška i nedoljivog spanaća do mešavina za rusku salatu ili kineska jela i zdrave voćne smoothie-je.

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!