Savršena žena - mit ili stvarnost?

12. July 2017.
Autor Jana
Podelite
Vezani proizvodi

Svaki muškarac, na ovaj ili onaj način, veliki deo svog mladalačkog života provodi u potrazi. Potrazi za savršenom ženom. I dok vagaš i razmišljaš o osobinama koje bi trebalo da im jedna savršena žena, često zaboravljaš na jednu vrlo važnu stvar.

Mudra izreka kaže – Prvo sredi svoje dvorište pa onda gledaj u tuđe. Kapiraš? Sve što tražiš kod žene, prvo pronađi kod sebe i u sebi.

Ne možeš da tražiš savršenu ženu, a da te savršeno nije briga da se "iscimaš" i oko sebe, zar ne? Ovde si na tankom ledu, prijatelju.

S druge strane, ako si voljan da radiš na sebi, stvari će biti dosta jasnije - jer, onda nećeš tražiti samo savršenu ženu, već tvoj savršen par. Ovde je led baš kakav treba da bude – čvrst i sladak. Odvedeš je na sladoled, proučiš nju, proučiš sebe.

No, glavno pitanje ostaje – da li si spreman da menjaš sebe?

Kada ti budeš savršen, onda traži savršenu ženu.

Magazin

Članci, saveti i recepti za kuvanje sa Frikomom

Slatke i slane priče

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!