FRIKOM HRONO MINUT: Hrono mix sa lososom

  • 20 minuta
  • Jednostavno
  • Za dve osobe
Autor Frikom
Podelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Mladi luk očistiti, oprati i prepoloviti po dužini. Umesto mladog luka možete koristiti praziluk ili crni luk, koji ćete iseći na četvrt.
    2. Paradajz operite i isecite na 4 dela. Možete upotrebiti i čeri paradajz ili ljušteni iz konzerve.
    3. Pleh obložite pek papirom. U njega sipajte Hrono mix sa pečurkama, dodajte paradajz i mladi luk. Posoliti, posuti belim lukom u prahu i mediteranskim začinom i sve preliti maslinovim uljem.
    4. Zaleđene filete lososa posoliti i staviti na povrće.
    5. Povrće i ribu peći u već zagrejanoj rerni 5 min na 200 stepeni da povrće dobije karamel boju. Onda temperaturu rerne smanjiti na 150 stepeni i peći još 15 minuta.
    6. Jelo služiti toplo.
    7. Prijatno!

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!