Piletina saltimboka, mediteranska mešavina

  • Srednje
Autor Frikom
Podelite
Sastojci recepta
Priprema:

    Meso isecite na uzdužne kriške, svako parče uvijte pršutom i sve prepecite u tiganju.

    Otopite margarin u tiganju, dodajte žalfiju, beli luk, vino, zamrznuto povrće i sve dinstajte oko 10 minuta.

    Servirajte povrće i meso zajedno na plitkom tanjiru, uz italijanski kjanti i neku romantičnu kanconu Erosa Ramacotija!

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!