Losos sa bademom

  • 15 minuta
  • Jednostavno
Autor Frikom
Podelite
Sastojci recepta
Predlog za serviranje:

Poslužite sa toplim povrćem, preliveno sa sokom od limuna. Bademe sa dna tiganja možete da ubacite u povrće.

Priprema:

    1. Mešavinu Provansa Mix spremite po uputstvu sa kesica, dakle izdinstajte 7-8 min u tiganju. 

    2. Lososa ako koristite smrznutog odmrznite i papirnatim ubrusom upijte višak vode, pa posolite.

    3. Bademe sitno naseckajte.

    4. U tiganj sipajte malo maslinovog ulja, stavite bademe pa filete lososa okrenute kožicom na dole.

    5. Pržite na umerenoj temperaturi sa svake strane, gledajući pri tom da svaki filet dobro uvaljate u bademe.

    Jelo pripremila Ana, autorka bloga "Prstohvat Soli"

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!