Zapečeni prokelj

  • 35 minuta
  • Jednostavno
  • za 2-3 osobe
Autor Frikom
Podelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Frikom Prokelj kuvati 5 minuta u vodi kojoj ste dodali kašičicu soli. Procediti ga i ostaviti par minuta da se dobro ocedi.
    2. U pleh sipajte skuvani prokelj, prelite ga maslinovim uljem. Dodajte morsku so, majčinu dušicu, biber, sitno seckani beli luk. Sve dobro izmešajte.
    3. Čašom ili teglom svaki prokelj zgnječite.
    4. Pospite ga rendanom mocarelom i parmezanom.
    5. Pecite ga u prethodno zagrejanoj rerni 20 minuta na 180 stepeni.
    6. Jelo služiti toplo.

    Prijatno!

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!