toggle menu Frikom
Srpski
Toggle search

Tiger, Stopi ili Hladiša od sledećeg leta ponovo u Frikom frižiderima

Tiger, Stopi ili Hladiša od sledećeg leta ponovo u Frikom frižiderima

Tiger, Stopi ili Hladiša od sledećeg leta ponovo u Frikom frižiderima

Kompanija Frikom je osmislila Facebook aplikaciju putem koje će svi fanovi moći da glasaju da se jedan od tri legendarna sladoleda (Tiger, Stopi ili Hladiša) ponovo nađe u asortimanu.

Od 7. oktobra do 3. novembra, svi zainteresovani će u okviru aplikacije “Frikom sladoledi“ moći da glasaju za omiljeni stari sladoled koga se rado sećaju.  Tiger, Stopi i Hladiša nalazili su se u ponudi Frikoma tokom osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka, a sladoled koji bude imao najviše glasova ponovo će se naći u frižiderima, i to 2014. godine.

Takođe, u okviru pomenute aplikacije, fanovi će imati priliku da sa ostalim ljubiteljima ledenih poslastica podele svoje zanimljive priče o sladoledima koji učestvuju u baražu, navedu zašto vole baš njih, kao i kakva sećanja i anegdote ih vezuju za njihovog favorita. “Retro baraž“ aplikacija ima za cilj da probudi emocije kod potrošača, uvaži njihov glas i vrati stari sladoled u ponudu.Ona će starije generacije podsetiti na sladolede u kojima su uživali, dok će mlađe upoznati sa asortimanom koji je kompanija Frikom nekada imala. Možete glasati odmah klikom na ovaj link "Retro Baraž"

Pogledajte stare reklame

Frikom.rs