Frikom nagrađen za najbolju Društveno odgovornu integrisanu kampanju „Dom je tamo gde je Quattro“

  • 06.11.2020.

Održan je šesti po redu festival integrisanih komunikacija KAKTUS 2020, pod sloganom „Unique in being different“ na kome je kompanija Frikom osvojila nagradu za najbolju Društveno odgovornu integrisanu kampanju - „Dom je tamo gde je Quattro“. Ova kampanja je u 2020. godini zasigurno obeležila poslovanje kompanije Frikom i naglasila važnost doma i porodice, ali i humanost i solidarnost jedne kompanije.

U saradnji sa Crvenim krstom Srbije, kompanija Frikom ove godine je organizovala akciju u okviru koje su potrošači kupovinom sladoleda Quattro 1650ml učestvovali u doniranju sredstava za poboljšanje kvaliteta kuvanih obroka za korisnike Narodnih kuhinja. Tako su verni potrošači pored uživanja u omiljenim ukusima ujedno i doprineli realizaciji ove donacije. Budući da drugi put organizuju ovu vrstu donacije, kompanija Frikom i Crveni krst su zajedničkim snagama dokazali da je moguće biti human i pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Kao i prethodne godine, KAKTUS 2020, iako u online formatu, ponudio je učesnicima kvalitetan i raznovrstan program iz različitih oblasti integrisanih komunikacija. KAKTUS je strukovna nagrada koja se dodeljuje kompanijama, institucijama i agencijama za najkvalitetnije i najprofesionalnije pojedinačne i integrisane kampanje u protekloj godini. Stručni žiri, koji čine ugledni profesionalci iz kreativnih, PR i digitalnih agencija i produkcijskih kuća iz Srbije i regiona,  je zadužen za odabir pobednika koji dobija KAKTUS.

kaktus

Cookie policy

Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možete da postavite njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite veb stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića koji su opisani u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!