Održano finale takmičenja u kuvanju "Zdravo Brzo Lako"

  • 14.01.2014.

U napetom finalu „Zdravo Brzo Lako“ konkursa za recepte kompanije Frikom, održanom u Tehnomaniji uz podršku kompanija Bosch i Metalac, finalisti (Branislava Jević, Tomislav Ćetković i Tanja Vukadinović) su se nadmetali uživo i pobedu je odnela Branislava Jević. Oni su pripremili zdrava i ukusna jela od Frikom proizvoda na zadatu temu i to za samo 20 minuta, a pomagali su im muzičar Marko Kon i Lepi Brka, koji su se pobrinuli da zabava bude još bolja, a jela ukusnija.

Konkurs „Zdravo Brzo Lako“ trajao je četiri nedelje tokom kojih su svi ljubitelji zdrave ishrane mogli da postave svoj recept na sajtu www.frikom.rs. Žiri u kome su bili Lepi Brka, Marko Kon i poznate food blogerke: Dragana Pušica - autorka food bloga moje-grne, Maja Petrović - autorka sajta vitkigurman, Ana V. Đurđević - autorka food bloga prstohvatsoli.com i Nevena Zelunka Cijetić - Hleb i Lale.combirao je nedeljne pobednike koji su se plasirali u veliko finale u Tehnomaniji. 

Osnovni uslov celog konkursa, pa tako i finalnog dela, bio je da se koriste zdrave namirnice, da priprema bude brza, u roku i na temu koju je odredio žiri i da uz sve to, jela budu ukusna. Frikom je organizovao konkurs „Zdravo Brzo Lako“ kako bi podsetio ljude koliko je, uprkos zimi i sezoni slava, dobro i lako hraniti se zdravo. Kao kompanija koja brine o zdravlju svojih potrošača, nastaviće i ubuduće da promoviše zdrav način života i ishrane kroz ovu i slične manifestacije.

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!