Frikom Riblji štapići sa ukusom pereca donose inovativan spoj hrskavosti i slanog ukusa koji podseća na omiljenu grickalicu – perece. Proizvedeni su od fileta ribe koji se zatim oblikuje u štapiće i oblaže u jedinstvenu panadu sa ukusom pereca. Ovi štapići su prirodan izvor proteina, vitamina B12 i omega-3 masnih kiselina. Zahvaljujući brzoj i jednostavnoj pripremi u rerni ili fritezi na vrući vazduh, idealan su izbor za ukusan i zabavan obrok koji će oduševiti sve generacije.
Riblji štapići sa ukusom pereca nose MSC oznaku, što znači da riba u ovom proizvodu dolazi iz održivog ribolova.
Nutritivna vrednost | na 100g |
---|---|
Energija | 956 kJ/228 kcal |
Masti | 10,0 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0,8 g |
Ugljeni hidrati | 21,0 g |
- od kojih šećeri | 0,6 g |
Vlakna | 1,0 g |
Proteini | 13,0 g |
So | 0,9 g |
Rerna:
Zamrznute štapiće poređati na pleh prethodno obložen papirom za pečenje. Proizvod peći na gornjem nivou prethodno zagrejane rerne na 220°C, 15-17 minuta (ventilaciona rerna: 13-15 minuta na srednjem nivou rerne). Štapiće okrenuti jednom nakon 10 minuta pečenja.
Friteza na vruć vazduh:
Zagrejati fritezu na 180°C u trajanju od 4 minuta. Staviti proizvod u korpu uređaja i peći 9 minuta, dok ne postane hrskav. U zavisnosti od količine proizvoda koja se priprema i karakteristika uređaja prilagoditi vreme pripreme.