Grilovani oslić sa pireom od graška

  • 20 min
  • Jednostavno
  • za 2 osobe
Autor Frikom
Podelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. U blenderu sameljite: hleb, beli luk u prahu, majčinu dušicu, beli biber, ruzmarin, rendanu koru limuna i so.
    2. Odledite oslić i prosušite ga ubrusom / krpom.
    3. U tiganj dodajte malo ulja i dobro ga zagrejte. Ribu pržite 4 minuta sa jedn strane, pa je prevrnite. Na isprženi deo ribe dodajte aromatične hlebne mrvice i isprskajte je uljem. Pržite još 4 minuta.
    4. Grašak kuvajte oko 15 minuta i dobro ga ocedite. Grubo ga viljuškom izgnječite. Dodajte ulje, so, beli luk i bosiljak. Sve dobro izmešajte.
    5. Pire služite uz ribu.
    6. Prijatno!

Fileti i odresci

Frikom riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranljivih sastojaka.

Ukusno

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!