Salata sa gamborima

  • 20 minuta
  • Jednostavno
  • za 1 osobu
Autor Frikom
Podelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Baget isecite na kockice. Pržite ga u tiganju na malo ulja, dok ne porumeni. Pržene kockice pomešajte sa rendanom korom limuna.
    2. Frikom kukuruz šećereac kuvajte 5 minuta i dobro ga procedite.
    3. Frikom gambore pržiti 10-15 minuta.
    4. Preliv za salatu: pomešajte 3 kašike ulja, 1 kašiku senfa, so, biber i seckani sremuš.
    5. Na tanjir ređajte: matovilac (ili zelenu salatu), gambore, kukuruz šećerac, crvene rotkvice. Sve prelijte prelivom za salatu.
    6. Prijatno!

Morski plodovi i lignje

Frikom riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranljivih sastojaka.

Ukusno

Cookie policy

Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možete da postavite njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite veb stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića koji su opisani u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!