Jer u svakom od nas ima nešto posebno

  • 26.05.2023.

Neki bi rekli da sve srećne porodice liče jedna na drugu. Drugi da porodicu zapravo čine najrazličitiji ljudi koje verovatno ne bismo ni upoznali da nisu deo baš naše.

A život kaže da je svaka porodica posebna na svoj način. Zapravo, na tolikoooo načina koliko su posebni svi njeni članovi. Koliko posebni, toliko i različiti.

I baš zato, Quattro porodica ima nešto posebno za svakog člana, ma koliko oni i njihovi ukusi bili drugačiji. Nekada toliko drugačiji da se na prvu loptu može učiniti da ih je nemoguće zadovoljiti. Ali srećom, samo na prvu.

Jer Quattro je napravio tolikooo dobrih ukusa! I to baš po svačijem ukusu!

I za one što vole da prave luuudeee kombinacije i uvek probaju nešto novo, pa uživaju mešajući Quattro pistaće i  Quattro banana split.

I za one koji se uvek rado vraćaju slatkom ukusu detinjstva i posebno se raduju što se Quattro Kapri-ju i Quattro Plazmi pridružila i Quattro Nostalgija.

I one koji ipak igraju na sigurno uz večni Quattro Classic, Quattro Čokoladu ili Quattro Nugatino.

I one koji sanjaju velike snove uz Quattro Dream i sa svojim najmilijima dele Quattro Najlepše želje.

A pre svega za sve one tako svoje i tako posebne, a opet, tako naše. Za svakoga, jer u svakom Quattro ima nešto posebno.

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!