toggle menu Frikom
Srpski
Toggle search

Frikom profil

Frikom profil

Frikom profil

Frikom je tržišni lider u proizvodnji i distribuciji sladoleda i smrznute hrane. Svoju lidersku poziciju Frikom održava kontinuiranim inoviranjem asortimana.

Pružanjem kvalitetnih proizvoda i usluga Frikom je postavio standarde u organizaciji svih elemenata poslovanja u oblasti sladoleda i smrznute hrane.

Frikom uspešno brani status najvećeg proizvođača i distributera industrijskog sladoleda i smrznute hrane. Tokom nekoliko decenija postojanja, Frikom je razvio pozitivan i prepoznatljiv imidž.

Pravilno odabranom strategijom asortimana i prateći svetske trendove, Frikom osluškuje zahteve tržišta, dok inovativnim rešenjima, ponudom proizvoda vrhunskog kvaliteta, kao i pažljivom izgradnjom svojih brendova svakodnevno dolazi u domove zadovoljnih potrošača.

Proizvodni asortiman Frikoma namenjen je širokom krugu potrošača, što se ogleda u tome da pored širokog asortimana sladoleda u svojoj ponudi ima i asortiman smrznutog povrća, smrznutog testa i ribe. Zbog različitih afiniteta potrošača Frikom kontinuirano menja svoj asortiman kako bi udovoljili svim željama naših potrošača, pa i onim najzahtevnijim.

U težnji da postane snažna regionalna kompanija u proizvodnji i prodaji sladoleda i ostalih smrznutih proizvoda, Frikom neprestano širi asortiman i prilagođava ga novim zahtevima tržišta i najraznovrsnijim željama potrošača.  Uz obogaćivanje i proširivanje domaćeg tržišta, proširuje se i organizacija prodaje u inostranstvu.

Nakon što je u julu 2018. od strane poverioca izglasana, te rešenjem Trgovačkog suda u Zagrebu potvrđena nagodba u postupku vanredne uprave nad Agrokor d.d. i njegovim zavisnim i povezanim društvima u Republici Hrvatskoj, započeo je proces pripreme njenog sprovođenja. Dana 1. aprila 2019. (datum početka sprovođenja nagodbe) izvršen je prenos poslovnih udela/deonica na Fortenova Grupa d.d., pa Frikom d.o.o od tada posluje kao deo Fortenova grupe.

Kontakt

0800 30 30 30

E-mail: office@frikom.rs

Svi kontakti

Newsletter

Ako želite da primate novosti iz Frikoma, upišite svoju email adresu.

Frikom.rs