Kraljevski užitak za veče u dobrom društvu!

  • 19.02.2021.

Kada kažemo kraljevski užitak, sigurno znate da je reč o King sladoledu. 

Istinski obožavaoci sladoleda vrhunskog kvaliteta uživaće u nezaboravnim kombinacijama novog premium sladoleda – King Choco Obsession i King Inspiration. Ovi ukusi učiniće da svaki trenutak postane momenat za uživanje i postaće vaši najbolji saveznici za najlepše trenutke opuštanja. Ne postoji bolji dezert kojim možete oduševiti partnera ili prijatelja, jer King premium sladoledi se dele prilikom dugih noćnih razgovora, uživanja u domu, u omiljenoj seriji ili filmu. King Chocolate Obsession postaće  vaša čokoladna opsesija bogata čoko - kuglicama i čoko prelivom i sosom. Ako ste neko kome je potrebno malo predaha ili inspiracije, kreirajte svoj trenutak uz King Inspiration, sladoled ukusa biskvita sa dodatkom komadića keksa, dodatno upotpunjen sladoledom od čokolade i lešnika i sosom od čokolade.

Novi King ukusi za veče u dobrom društvu upotpuniće brojne trenutke opuštanja, a užitak će biti još slađi kada ga podelite sa vama dragom osobom.

Cookie policy

Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možete da postavite njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite veb stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića koji su opisani u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!