Macho koji ne poznaje granice

  • 12.04.2022.

Leto je blizu, a to znači samo jedno - Macho je spremio nova iznenađenja! Ono po čemu je ova sezona posebna jeste što pored neodoljivog letnjeg ukusa, stiže i redizajnirani Macho portfolio!

Novi i jedinstveni Macho dizajn je umetnost na visokom nivou! Moderni i istaknuti izgled koji oslikava poznati pop art pokret i predstavlja izazov za tradicionalni dizajn.

Urban, zabavan i atraktivan – Macho je sladoled koji ne poznaje reč dosta, jer kad je nešto dobro, onda ga uvek želimo još! Kao što pop art svoje ostvarenje pronalazi u različitim umetničkim pravcima, tako Macho sa novim dizajnom oslikava raznovrsnost ukusa koji svaki sladoled ima…I kojima se za ovo leto, pridružuju novi članovi!

Macho Pina Colada - sladoled sa osvežavajućom kombinacijom ananasa, kokosa i bele čokolade kao i Macho Mix Box pakovanje sa tri Macho čokolada i Macho bela čokolada sladoleda.

Prepoznatljiv i dosledan identitet, sa šarenim i bogatim ukusima privući će pažnju svima, jer dobrih stvari nikad dosta.

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!