Panirani štapići bakalara

Spremite obrok s ovim proizvodom

Sočni i hrskavi Frikom panirani štapići od čistog mesa bakalara, prefinjenog ukusa, zadovoljiće želje svih ljubitelja ribe.

Ukoliko želite da iznenadite svoje goste kvalitetnim i ukusnim obrokom koji se brzo i jednostavno priprema, panirani štapići bakalara su sigurno pravi izbor.

Pripremljene štapiće možete servirati u kombinaciji sa nekom od mešavina povrća iz bogate Frikom ponude.

Priprema

U tiganju:Neodmrznut proizvod pržiti na umereno zagrejanom ulju 6 - 8 minuta uz povremeno okretanje, dok ne dobije zlatno žutu boju. U fritezi: Neodmrznut proizvod pržiti na temperaturi 170ºC, 3 minuta, dok ne postane hrskav i zlatno žute boje. U pećnici: Zamrznute štapiće bakalara poređati na papirom obloženi pleh i peći na gornjem nivou u prethodno zagrejanoj pećnici na 220ºC 7-10 minuta, zatm ih okrenuti i peći dodatnih 7-10 minuta.

Frikom smrznuta riba ostaje ukusna kao na dan kada je ulovljena.

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!