Kako biti maximalno svoj

16. June 2017.
Autor Jana
Podelite

Ovo sigurno nisu prva pravila zavođenja koja ste negde čitali ili slušali. Makar jednom ste doživeli da vas neki ortak savetuje. Da vam govori kako, šta i kada da radite.

Ti saveti su često vrlo kontradiktorni, posebno zbog toga što dolaze kada ih ne tražite. Ali vi ih saslušate, jer ipak to vam je ortak. Pravite se da su glupa, dosadna i da je on pametnjaković koji kao sve zna.

Ali ostanu vam u malom mozgu. Aktiviraju se u nekom trenutku kada najmanje očekujete. I možda baš zbog njih, neko naredno zavođenje i uspe... Ili ne uspe. Nisu ta pravila svemoguća, ipak sve zavisi od tebe.

Pravila će pokušati da te promene. Da te ukalupe. Da od tebe naprave vrhunskog zavodnika. Promeniće na tebi sve. Dok se okreneš mislićeš za sebe da si Don Žuan, a zapravo ćeš i dalje biti neki Don Kihot koji se bori protiv svojih vetrenjača.

Pravila kažu da pustiš bradu,  a ti ćosav. Pravila kažu da nosiš sako, a on bolje stoji na ofingeru nego na tebi.

Zato, ako ti se slušaju saveti slušaj savete, ako ti se njihova važnost osporava, pa osporavaj je. Ako ti se umesto njih ide na sladoled, idi na sladoled.

Samo ostani svoj. Maximalno svoj. Sve drugo nije iskreno.

Koristi svoja najbolja oružja. Brzo te provale ako si fejk.

Magazin

Članci, saveti i recepti za kuvanje sa Frikomom

Slatke i slane priče

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!