Voće koje ima supermoći

18. August 2017.
Autor Jana
Podelite
Vezani proizvodi

Savršenog ukusa, sočna, osvežavajuća i neodoljivo ukusna, malina je voće koje svako hoće i koje svakome prija, potogotovo tokom leta kada ujedno osvežava, okrepljuje i budi sva čula.

Ipak, ova čarobna voćka nije samo bogata ukusom, već i antioksidansima koji štite naše zdravlje. Redovna konzumacija ovog magičnog voća ulepšava ten, jača kosu, osnažuje imunitet i štiti od upala. Veoma je zdrava, a stručnjaci su utvrdili i da malina deluje povoljno na srce i krvne sudove. Da bi se postigla preventivna zaštita od malignih oboljenja, svakodnevno u organizam treba unositi po 130 grama ovog voća, savetuju stručnjaci.

Ovo bobičasto voće ima malo kalorija i bila bi prava šteta da se ne uživa maksimalno u njoj tokom leta. Malina je odličan izvor vitamina (B, C i E) i minerala: mangana, magnezijuma, bakra i gvožđa.

Tradicionalna medicina odavno preporučuje da se maline jedu sveže, a uspešno skidaju povišenu temperaturu, čiste žuč, pospešuju izbacivanje peska iz bubrega... Uz sve navedeno, malina poboljšava koncentraciju, uspešno se bori protiv virusa i smanjuje umor.

Poslastice napravljene od plodova maline su savršen desert za vrele letnje dane, jer su ujedno osveženje i hranjljiva namirnica, a imaju i zdravstvene prednosti za organizam.

Da li ste znali da je Rumenko Smoothie malina sladoled pravo voćno uživanje, jer sadrži čak 60 odsto voća i samim tim je savršeno letnje osveženje sa jedinstvenim spojem ukusa?

Smrznuti voćni desert maline nepogrešiv je izbor onda kada poželite da se prepustite voćnom uživanju za sva čula i osetite pravi hedonizam u svakom zalogaju.

Zato, ne razmišljajte previše, prepustite se omiljenom ukusu sladoleda, bez griže savesti, ostanite zdravi i u top formi.

Pokažite da umete da uživate, probajte Rumenko Smoothie Malinu i osetite eksploziju voćnog hedonizma u svakom zalogaju.

Magazin

Članci, saveti i recepti za kuvanje sa Frikomom

Slatke i slane priče

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!