FRIKOM HRONO Minut: Crveni gulaš

  • 120 minuta
  • Napredno
  • Porcija za 2-3 osobe
Autor Frikom
Podelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. U dublji tiganj sipati malo maslinovog ulja i dobro ga zagrejati.
    2. Dodati sitno iseckan crni luk i pržiti ga 15 min uz stalno mešanje.
    3. Isprženom luku dodati meso, posoliti, pobiberiti, dodati kašičicu mešavine začina i sve pržiti još 5-6 minuta.
    4. Dodati mlevenu papriku, paradajz pelat i naliti vodom. Sve dobro promešati i ubaciti lovorov list.
    5. Gulaš kuvati 60 minuta i pri tom paziti da ima dovolju količinu vode. Ukoliko je isparila, sipati još vode.
    6. Dodati tikvice i sok od paradajza i kuvati 20 minuta.
    7. Pred kraj kuvanja dodati malo karfiola i brokolija i sve kuvati još 5-10 minuta.
    8. Prijatno!