Piletina saltimboka, mediteranska mešavina

  • Srednje
Autor Frikom
Podelite
Sastojci recepta
Priprema:

    Meso isecite na uzdužne kriške, svako parče uvijte pršutom i sve prepecite u tiganju.

    Otopite margarin u tiganju, dodajte žalfiju, beli luk, vino, zamrznuto povrće i sve dinstajte oko 10 minuta.

    Servirajte povrće i meso zajedno na plitkom tanjiru, uz italijanski kjanti i neku romantičnu kanconu Erosa Ramacotija!

Cookie policy

Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možete da postavite njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite veb stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića koji su opisani u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!