Rižoto sa plodovima mora

  • 30 min
  • Jednostavno
  • za 4 osobe
Autor sibl@nivas.hr
Podelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. U šerpi zagrejte malo maslinovog ulja i dodajte sitno seckani crveni luk i so. Pržite na laganoj vatri dok luk ne omekša.
    2. Dodajte pirinač i kratko propržite. Postepeno dodajte belo vino, uz stalno mešanje.
    3. Na isti način dodajte i povrtnu supu, koju ste prethodno pripremili od Frikom mešanog povrća, i kuvajte oko 15 minuta. Pet minuta pre kraja kuvanja dodajte plodove mora i promešajte.
    4. U gotov rižoto dodajte dve kašike maslinovog ulja, poklopite i ostavite da odstoji 3–4 minuta, pa poslužite.

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!