Njoke sa svinjskim trakicama i satarašom

  • Srednje
Autor Frikom
Podelite
Sastojci recepta
Priprema:

    Meso isecite na zalogaje, propržite ga na ulju, dodajte so i biber, sataraš, peršun.

    Obarite njoke.

    U posudu za pečenje dodajte meso sa povrćem, oceđene njoke i izrendani kačkavalj.

    Pecite 15 minuta, u rerni ugrejanoj oko 180 stepeni Celzijusovih. 

Cookie policy

Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možete da postavite njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite veb stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića koji su opisani u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!