1 svinjski file (koji je stajao u marinadi od ulja, soli i belog luka)
malo soli, bibera, suvog peršunovog lista
450 gr Frikom sataraša
500 gr Frikom njoke
po želji kačkavalj
Priprema:
Meso isecite na zalogaje, propržite ga na ulju, dodajte so i biber, sataraš, peršun.
Obarite njoke.
U posudu za pečenje dodajte meso sa povrćem, oceđene njoke i izrendani kačkavalj.
Pecite 15 minuta, u rerni ugrejanoj oko 180 stepeni Celzijusovih.
Cookie policy
Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku: