Ragu od spanaća sa hrskavom slaninom

  • 15 minuta
  • Srednje
Autor Frikom
Podelite
Sastojci recepta
Priprema:

    Na ulju propržite iseckan beli luk, dodajte spanać i mleko. Sve dobro izmešajte i potom dodajte umućena jaja.

    U tiganju prepecite slaninu isečenu na tanke šnite, ocedite je od ulja na papiru, a u istom tiganju prepecite hleb. Na svako parče stavite parmezan i beli luk u prahu.

    U tanjir za serviranje stavite ragu od spanaća i malo slanine, a jedite tako što ćete hleb umakati u to.

    Uh... da li vam već ide voda na usta? Šta će biti tek kada pogledate video?

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!