Premium riblji štapići u kombinaciji sa carskom mešavinom

  • 20-25 min
  • Jednostavno
  • 3-4 osobe
Autor Ana
Podelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. U veliki lonac stavite 500 ml vode da provri. U kipuću vodu istresite celu kesicu Frikom carske mešavine i ostavite da se kuva 5–10 minuta.
    2. Zagrejte rernu na 220°. U veliki pleh stavite papir za pečenje, poređajte premium riblje štapiće i ostavite ih da se peku 10 min. Nakon toga ih izvadite, okrenite i vratite ih da se peku još 5–7 minuta dok ne dobiju zlatno-žutu boju i postanu hrskavi.
    3. Za pripremu umaka najpre sitno naseckajte peršin i 1 čen belog luka. U veliku posudu stavite 1 kašiku majoneza, 2 kašike pavlake, 1 kašičicu senfa i dodajte naseckani peršun i beli luk. Sve zajedno promešajte i dodajte soli i bibera po želji.
    4. Na tanjir servirajte skuvanu carsku mešavinu, dodajte premium riblje štapiće i umak.
    5. Prijatno! 

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!