toggle menu Frikom
Srpski
Toggle search

22 tone Frikom proizvoda za Narodne kuhinje Crvenog krsta

22 tone Frikom proizvoda za Narodne kuhinje Crvenog krsta

22 tone Frikom proizvoda za Narodne kuhinje Crvenog krsta

U vremenima kada se suočavamo sa velikim izazovima potrebno je pokazati solidarnost i humanost kada su u pitanju najugroženiji. Kompanija Frikom donirala je 22 tone proizvoda Narodnoj kuhinji Crvenog krsta, čime je još jednom pokazala da su društvena odgovornost i briga o zajednici jedna od važnijih načela njenog poslovanja.

Ove godine, u saradnji sa Crvenim krstom Srbije, kompanija Frikom je organizovala akciju u okviru koje su potrošači kupovinom sladoleda Quattro 1650ml učestvovali u doniranju sredstava za poboljšanje kvaliteta kuvanih obroka za korisnike Narodnih kuhinja. Tako su verni potrošači pored uživanja u omiljenim ukusima ujedno i doprineli realizaciji ove donacije.

Budući da drugi put organizuju ovu vrstu donacije, kompanija Frikom i Crveni krst su zajedničkim snagama dokazali da je moguće biti human i pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Frikom će nastaviti da organizuje i podržava humanitarne akcije i da, kao regionalni lider u proizvodnji i distribuciji sladoleda i smrznute hrane, pruža podršku i najugroženijima.

Frikom.rs