Frikom burek - Perfektan ukus na jednostavan način

  • 22.02.2023.

Kao i uvek, Frikom je za vas spremio sjajno iznenađenje! Burek je jedno od omiljenih jela u Srbiji. Za mnoge porodice predstavlja savršen doručak, a od sada ga možete naći i u Frikomovom asortimanu. Priprema se od razvučenog testa koje su nekada pravile naše bake.

Na jednostavan i praktičan način možete pripremiti specijalitet koji je ponos svake trpeze. Bilo da volite sir, krompir ili zelje, ne možete da pogrešite.

Frikom burek karakteriše veoma jednostavna priprema bez viška posuđa jer se burek peče u sopstvenoj ambalaži. Nakon skidanja poklopca, burek ubaciti u prethodno zagrejanu pećnicu na 220 stepeni i peći ga između 25 i 30 minuta

Pravljenje bureka je ranije podrazumevalo izuzetnu veštinu i dosta izdvojenog vremena, ali Frikom sada rešava pitanje svake domaćice – sa obrokom koji svako voli, na reprezentativnom nivou... Frikom nivou.

Idealan proizvod koji skraćuje vreme provedeno u kuhinji i pruža više vremena za uživanje sa porodicom.

Sjajan ukus koji će oduševiti vas i vaše najdraže, uživajte!

Vaš Frikom

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!