toggle menu Frikom
Srpski
Toggle search

Frikom voće i povrće omiljeno kod potrošača!

Frikom voće i povrće omiljeno kod potrošača!

Frikom voće i povrće omiljeno kod potrošača!

Frikom smrznuto voće i povrće, već četvrtu godinu za redom, ponelo je laskavo priznanje omiljenog voća i povrća za koje su glasali potošači širom Srbije u okviru Priznanja „Moj izbor“.

Kompanija Frikom ističe zadovoljstvo zbog priznanja potrošača koji prepoznaju visok kvalitet smrznutog povrća i voća koje je zadržalo sve hranljive sastojke.

Kvalitet smrznutog voća i povrća kompanija Frikom garantuje svojom brižljivom kontrolom voća i povrća od zasada preko berbe i transporta do trenutka zamrzavanja. Vodeću ulogu u regionu u proizvodnji smrznutog povrća Frikom je stekao zahvaljujući proizvodnji na sopstvenim parcelama povrća, kontroli semena i sorti, nezi useva i ubiranja povrća u optimalnoj tehnološkoj zrelosti koja je neophodna za vrhunski kvalitet smrznutog povrća.

Zahvaljujući najsavremenijim mašinama i prerađivačkim kapacitetima, kao i sopstvenom zasadu, Frikom prerađuje voće i povrće u veoma kratkom roku od samo dva časa posle berbe, čime je u povrću i voću sačuvan najveći mogući procenat nutritijenata. 

Frikom.rs