toggle menu Frikom
Srpski
Toggle search

Izabran najbolji Frikom kuvar!

Izabran najbolji Frikom kuvar!

Izabran najbolji Frikom kuvar!

Finalno takmičenje u pripremi najboljeg jela pod nazivom „Kulinarski karavan“, koje je u susret novogodišnjim praznicima za sve ljubitelje kuhinje i kuvanja organizovala kompanija Frikom, održalo se ovog vikenda u Beogradu u restoranu „Colonial sun“.

Finalisti Kulinarskog karavana, koji je putovao kroz Srbiju, i posetio Beograd, Novi Sad, Suboticu, Kragujevac i Niš, imali su priliku da pokažu svoje kulinarske veštine i osvoje vredne nagrade. Takmičari su bili izuzetno maštoviti i kreativni, i od Frikom zamrznutih proizvoda, Dijamantovih margarina i preliva i Kotanyi začina, osmislili su jela kojima bi pozavideli i najugledniji restorani. Svi takmičari su imali ograničeno vreme od 30 minuta za osmišljavanje i brzu pripremu jela, u čemu su im pomogli  Bosch aparati i Metalac posuđe. Za osveženje takmičara i prisutnih pobrinula se Mg Mivela.

Druženje je vodio poznati voditelj Luka Tešanović, a najveštijeg kuvara birao je žiri u kome su učestvovali  Mirjana Bobić Mojsilović, naša poznata spisateljica, voditeljka i umetnica i Velimir Dejanović, autor i voditelj emisije „Kuvati srcem“ koja se emitovala na RTS-u. Kompanija Frikom je zajedno sa partnerima nagradila pobednicu  Katarinu Nikolić iz Niša, koja ponela laskavu titulu najboljeg kuvara u Srbiji.

Prijava za Kulinarski karavan je omiljeni recept, koju su zainetersovani mogli da pošalju na Frikomovu web stranicu, i da na taj način dobiju mogućnost da budu izabrani za takmičenje u pripremi najboljeg jela.

Frikom.rs