toggle menu Frikom
Srpski
Toggle search

Kampanja koja je "podigla prašinu"

Kampanja koja je "podigla prašinu"

Kampanja koja je "podigla prašinu"

I mi imamo ponešto da kažemo o ovoj kampanji...

Naša bilbord kampanja sa šaljivim rimama i zanimljivim vizualima očigledno je inspirisala mnoge da naprave foto-montaže naših rešenja i smišljaju najrazličitije slogane.

Podržavamo kreativnost i  humor, ali samo kada je dobronameran i kada za cilj ima lepe stvari.

Ono što ne podržavamo su karikirane i lascivne poruke, koje promovišu primitivizam i agresiju, ili podstiču negativne društvene pojave. Zato negiramo bilo kakvu povezanost sa takvim foto-montažama.

Kako poverenje potrošača gradimo više od 40 godina, svakoj komunikaciji pristupamo odgovorno, čak i kada ima šaljiv ton.

Rado prihvatamo šalu na svoj račun, ali apelujemo na sve, a naročito na uticajne pojedince iz medija i sa društvenih mreža, da pre objavljivanja prethodno pomenutih foto-montaža, kao i kritika i osuda, najpre provere verodostojnost onoga što dele, jer na taj način dovode u zabludu javnost u Srbiji.

Sva naša originalna rešenja možete videti na bilbordima širom zemlje, kao i na našim digitalnim kanalima: kliknite OVDE da vidite naše originalne bilborde u Beogradu, ili OVDE da vidite bilborde koji se nalaze širom Srbije.

Frikom.rs