King Majestic proglašen za Najbolji sladoled u 2022. godini

  • 22.11.2022.

King Majestic, omiljeni desert ukusa čizkejka, borovnice i bele čokolade, opravdao je epitet vladara ukusa osvojivši prestižnu svetsku nagradu

King Majestic osvojio je potrošače ovog leta, a sada je poneo i titulu Najboljeg sladoleda u 2022. godini. Prestižnu nagradu dodelilo mu je Međunarodno udruženje proizvođača sladoleda (IICC – International Ice Cream Consortium) na svojoj redovnoj godišnjoj konferenciji, nakon prezentacije i degustacije sladoleda proizvedenih širom sveta.

  • Izuzetno smo ponosni na ovu nagradu, koja dokazuje da naš King Majestic nije samo omiljen potrošačima, koji ga prepoznaju kao novi ukus brenda vrhunskog kvaliteta i inovativnih ukusa, on je osvojio i strogi žiri stručnjaka koji su specijalisti u industriji sladoleda. Naravno, ovo je posebno veliko priznanje za razvojni tim koji je uspeo da pretvori omiljeni svetski desert, čizkejk, u fenomenalan sladoled – poručili su iz Frikoma.

Najbolji u 2022. u konkurenciji sladoleda iz celog sveta

King Majestic satkan je od vrhunske sladoledne mase ukusa čizkejka sa punjenjem borovnice i dvostrukim prelivom od borovnice i bele čokolade posutim hrskavim žitaricama.
Ljubitelji vrhunskih užitaka i hedonisti u večnoj potrazi za novim, posebnim i neodoljivim ukusima već dugi niz godina biraju Frikom King sladolede i neće ih iznenaditi da je upravo King Majestic dobio krunu Najboljeg sladoleda u 2022. godini.

King sladoledi – stvoreni za uživanje

Svi King sladoledi su izuzetno popularni, a priča o želji za slatkim strastima počela je sa King Classic sladoledom koji je na velika vrata na naše tržište ušao još 2004. godine. Tokom nešto manje od dve decenije lansirano je preko 30 jedinstvenih i do tada nespojivih kombinacija ukusa koji su odmah pronašli put do srca potrošača. Uvek napravljeni od sastojaka premijum kvaliteta i inovativnih ukusa, ne čudi da su upravo King sladoledi postali simbol večne vrednosti koja ne podleže prolaznim trendovima.
King stalno podseća potrošače da je sasvim u redu biti odvažan i nije uvek potrebno slediti pravila, pa je tako poznata njegova komunikaciona platforma #breaKINGrules. Jer, ko kaže da ne možeš biti najbolji?

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!