Macho – sladoled sa stavom

  • 31.05.2023.

Hrabre kombinacije pozivaju na odvažno uživanje!

Macho, miljenik mlađih generacija, stigao je s novim ukusima koji dodatno ističu ono što ovaj sladoled čini tako posebnim – fantastičnu hrskavo-meku kombinaciju. Novi Macho na štapiću spaja ukuse tamne čokolade i narandže, dok se u Macho sendviču prepliću slana karamela i kikiriki.

U skladu s dugogodišnjom tradicijom inovacije i prepoznavanja želja mladih generacija, s ponosom predstavljamo i najnovije dodatke svom Macho asortimanu sladoleda na štapiću i sendviča. Inovacija u Macho asortimanu nova je prilika za hrabro uživanje i avanturu vrhunskih ukusa. Kontinuirano se trudimo unaprediti iskustvo uživanja u sladoledu i potrošačima predstaviti nove kombinacije ukusa i ispuniti njihova očekivanja“, poručio je Krunoslav Stančić, Marketing Manager Adriatic klastera.

Tamna čokolada i narandža ili slana karamela i kikiriki? Uzmi oboje!

Ljubitelji bogatih i punih ukusa ove sladoledne sezone sada mogu uživati i u spektakularnom spoju tamne čokolade i narandže Macho sladoleda na štapiću. Poznata raskošna tamna čokolada Macho sladoleda u novoj varijanti idealno se nadopunjuje svežinom narandže, dok čvrsti čokoladni preliv s komadićima narandžine kore dodaje novu senzaciju ukusu.

Preliv Macho sendvič sladoleda čine karamela i čokolada, posip od slane karamela, te bogati biskvit. Unutrašnjost sladoleda od kikirikija obogaćena je prelivom od slane karamele, a da bi se dodatno istaknuo ukus, dodati su i komadići karamelizovanog kikirikija. Ova neodoljiva kombinacija sladoleda u mekanom biskvitu donosi uzbudljivu kombinaciju ukusa, teksture, te slanih i slatkih sastojaka, spojenih u jedinstven užitak.

Najpopularniji sladoled „sa stavom” otkriva svoju nežnu stranu

Nove ukuse prati kampanja “Tvrd spolja, mekan iznutra” koja naglašava najvažnije karakteristike Macho sladoleda – čvrstu čokoladu spolja, i raskošno, mekano punjenje, te za cilj ima promovisanje prihvatanja nežnije strane svakog pojedinca, podstičući osnaživanje i slavljenje svih trenutaka nežnosti na koje smo ponosni.

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!