Moja kravica Sladolend 2

  • 26.05.2021.

Igra Moja Kravica Sladolend 2 je unapređena u odnosu na prošlogodišnju igru Moja Kravica Sladolend.

Ukucavanjem koda sa unutrašnjosti omotnog papira novog Moja kravica sladoleda na štapiću svaki igrač je u mogućnosti da izgradi svoj grad po želji.

Nema predodređenih pozicija za zgrade osim definisanog prostora grada koji je prekriven mrežom, tako da igrači mogu da pozicioniraju zgrade na bilo koje mesto i ispolje svu svoju kreativnost.

Ova aplikacija vam obezbeđuje i vredne poklone:

U gorenjem delu ekrana se nalazi polje koje meri procenat popunjenosti grada zgradama koje dobijate svaki put kada unesete kod sa unutrašnjosti omota sladoleda. Dobijene zgrade se nalaze u polju “Galerija” koje se nalazi u donjem delu aplikacije. Postavkom zgrada u grad, procenat popunjenosti grada se povećava.

- za sklopljenih 50% grada, na poklon dobijate Moja Kravica majicu.

Moja kravica majica

- za sklopljenih 100% grada, na poklon dobijate kutiju Frikom sladoleda.

-U opciji “Gradilište” se nalazi neograničeni broj elemenata koji će vam pomoći da ulepšate svoj grad, ali njihovom postavkom procenat popunjenosti grada se ne povećava.

-U opciji “Igrica” uhvatite što više sladoleda i izbegnite ostale slatkiše. Po unetom kodu u opciji NOVI KOD, imate mogućnost da u Igrici, nakon osvojenih 500 poena osvojite jednu besplatnu zgradu koja će takođe pasti iz gornjeg dela ekrana. Ukoliko ne uhvatite zgradu, bićete u mogućnosti da igrate igricu sve dok je ne uhvatite. Nakon što osvojite zgradu, svaki sledeći put kada budete igrali igricu nećete imati mogućnost da osvojite besplatnu zgradu, sve dok ne unesete novi kod. Ukoliko unesete 2 ili više koda zaredom, bićete u mogućnosti da osvojite jednu zgradu, te je potrebno igrati igricu odmah nakon unetog prvog koda. Ukoliko uspete da uhvatite zgradu, zgrada se ocrtava u sekciji GALERIJA, u donjem meniju aplikacije.

-U opciji “Podeli” možete poslati ili razmeniti zgrade sa svojim prijateljima putem društvenih mreža/aplikacija na telefonu ili skeniranjem QR koda.

Poklone možete osvojiti u periodu od 26.05.2021. do 05.07.2021. godine 

Aplikaciju Moja Kravica Sladolend 2 možete preuzeti besplatno na:

 Google play

app store

Potražite novi Moja Kravica sladoled u Frikom frižideru i igrajte se!

Pogledajte pravila aplikacije "Moja Kravica Sladolend 2" u kojima se nalazi i više informaija o aplikaciji. 

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!