Nove Frikom knedle sa duplim punjenjem

  • 27.10.2020.

Dobre poslastice nikad ne izlaze iz mode. One su uvek dobrodošle na trpezi zbog neodoljivog ukusa, ali i uspomena koje smo uz njih proživeli i koje ćemo zauvek pamtiti. 

Jedne od takvih su čuvene knedle koje su nam bake često spremale i od kojih cela kuća zamiriše. Ovaj desert ima priču i tradiciju. Nekada su pripremane sa voćnim punjenjem od šljive i drugim različitim voćnim nadevima poput višnje, maline, kajsije. Danas ne samo da nisu zaboravljene već su se vratile na velika vrata. 

Ljubitelji voćnih ukusa mogu uživati u svojim omiljenim tradicionalnim kombinacijama, ali ovaj sočni desert dostupan je i s neobičnim ukusima poput lešnika, mleka, čokolade, kokosa itd. 

Frikom je proširio svoju ponudu  knedli sa duplim punjenjem pored knedli Nougat milk 500g, u asortiman knedli sa duplim punjenjem je bogatiji za dve nove  kombinacije ukusa  Malina bela čokolada i Kokos čokolada!

Knedle sa duplim punjenjem su postale još bolje s novom  dobrom kombinacijom – malina i bela čokolada! Čim probate ovu kombinaciju ukusa u knedli, osvojiće vas na prvu i postaće Vaš omiljeni  desert. 

Ljubitelje kokosa oduševiće i nove Knedle kokos-čokolada sa čoko testom! Jedinstveno čoko testo u kombinaciji s duplim punjenjem od kokosa i čokolade pruža savršen spoj bogatih i zanimljivih ukusa koji će oduševiti male i velike ljubitelje slatkih zalogaja.

Jednom kada ih probate, nećete ih moći prestati jesti. 

Vezane novosti

Cookie policy

Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možete da postavite njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite veb stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića koji su opisani u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!