Nove rolnice za trenutke koji se pamte

  • 18.10.2021.

Prijatelji vam dolaze u posetu i u potrazi ste za savršenom užinom koja će upotpuniti trenutke opuštanja i zabave? Ne tražite dalje, jer tu su nove Frikom rolnice različitih kombinacija, koji će vašu kuhinju pretvoriti u mesto savršenih ukusa i neodoljivih mirisa!

Novi Frikom proizvodi od kvasnog lisnatog testa idealan su izbor za vas i vaše goste. Bilo da ste ljubitelj chia semenki sa nadevom sira, ili ste veći fan kombinacije topljenog sira i čuvenih gastronomskih proizvoda, kulena ili dimljene pečenice, užitak je zagarantovan.

Tajna se krije u neodoljivom hrskavom testu i bogatoj mešavini izabranih sastojaka koji će ovu užinu učiniti neizostavnim partnerom svakog druženja. Jednostavnom i brzom pripremom, za samo 20 minuta, ove rolnice su jednom rečju – savršene!

Naši novi proizvodi izmamiće vam osmeh, a trenutke sa porodicom i prijateljima pretvoriti u nezboravne doživljaje. Ukusi kojima nećete odoleti!

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!