Novi dečiji sladoled - Meda i Maličanstveni

  • 11.05.2022.

Otkrijte novi, super moćni, sladoled! 

U Frikom frižidere stigao je Meda i Maličanstveni, sladoled od neodoljive kremaste vanile, ukusne čokolade i najfinije jagode. Da, namenjen je najmlađima i zbog toga obogaćen pravim povrćem i kalcijumom, ali bez brige – poznati kremasti Frikom ukusi su jedino što će vaši mališani osetiti u svakom lizu i grizu.

Naši tehnolozi posvetili su posebnu pažnju sastavu i nutritivnoj vrednosti ove posebne poslastice. U recepturu su uklopljene tri vrste povrća: tikvica, šargarepa i karfiol i to u meri u koji ne utiču na originalni ukus. To ovaj sladoled čini savršenim međuobrokom u kom vaši najmlađi neće osetiti povrće, ali će ga s uživanjem jesti!

Kao pravi krem sladoled, on sadrži visok udeo mleka i maslaca, a posebnu pažnju smo obratili na to da bude:

  • bez veštačkih boja i aroma 
  • bez palminog ulja
  • obogaćen kalcijumom


Otkrijte klincima svet Maličanstvenih, posetite stranicu malicanstveni.frikom.rs pevajte, igrajte se i uživajte u sjajnom sladoledu! 

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!