Novi ukus King Harmony dokazuje da savršeni sklad postoji

  • 19.04.2023.

Iznenađujuća kombinacija donosi neodoljivu harmoniju ukusa.

Nakon što je King Majestic krajem prošle godine odneo prestižnu titulu najboljeg sladoleda prema oceni Međunarodnog udruženja proizvođača sladoleda, IICC, Frikom veličanstvenoj King kolekciji dodaje novi senzacionalni ukus - pistaće, u novom štapiću King Harmony.

Reč je o sladoledu koji idealno spaja raskošni ukus pistaća obogaćen mekanim prelivom pistaća, uronjen u bogati preliv bobičastog voća i belgijsku belu čokoladu. Rezultat je savršena kombinacija neobičnih ukusa i teksture u svakom zalogaju, nastala s ciljem pružanja vrhunskog užitka u svakoj prilici.

„Svake godine trudimo se da iznova podignemo lestvicu kada je reč o King sladoledu. Upravo zato, zajedno s našim stručnjacima iz Razvoja, neprestano radimo na inovacijama i ne pristajemo na kompromise kada je reč o najkvalitetnijim sastojcima. S velikom strašću radimo na preciznom usklađivanju i spajanju naizgled nespojivih ukusa, pa smo zaista ponosni što naše napore prepoznaju i potrošači i struka. Verujemo da će i ove godine novi King Harmony steći brojne obožavaoce i biti zaslužan za mnoge trenutke uživanja“, poručila je Andrea Klišanić, marketing menadžer Adriatik klastera.

Sladoled u kom je poseban naglasak stavljen na harmoniju ukusa

Već je dobro poznato da ljubitelji Frikom sladoleda otvaranje nove sladoledne sezone svake godine iščekuju s nestrpljenjem, a Frikom svake godine uspešno ispuni taj vrlo važan zadatak i tržištu ponudi novu dozu savršenstva. Tako je, uz inspiraciju #breaKINGrules razmišljanjima, nastala nova King Harmony neodoljiva kombinacija bogatog ukusa pistaća i svežine bobičastog voća, prekrivena istovremeno hrskavom i prefinjenom belom čokoladom i donela nam novo nezaboravno iskustvo.

Oni koji trenutak uživanja žele da sačuvaju samo za sebe, mogu potražiti King Harmony štapić, savršenu dozu harmoničnog ukusa novog sladoleda.

#breaKINGrules

#breaKINGrules platforma osnovana je na ideji da za male i velike životne stvari nije uvek potrebno slediti pravila, već je za uživanje u životu potrebno stvarati sopstvena pravila. Upravo zato, King svojim porukama izaziva na odvažnost i autentičnost. Tako i King Harmony svojim, iako na prvu nespojivim, ali savršeno uravnoteženim ukusima, otkriva da harmonija nije samo iluzija. Jer Ko kaže da ne postoji savršen sklad?

Više informacija o Frikom King sladoledima potražite ovde.

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!