Novine u King premium liniji sladoleda

  • 24.03.2021.

Frikom i ove godine uoči letnje sezone uvodi brojne novine, a prve među njima su unutar King brenda. Cela linija King sladoleda, ove godine, dodatno je proširena novim formatima i ukusima, svi King sladoledi na štapiću dobili su novu ambalažu, a neki od njih i nova imena, novi oblik i veličinu.

Frikom je u 2020. godini postao ponosni dobitnik prestižne Red Dot Award, nagrade za dizajn King čašica 120ml. Ove godine taj dizajn je primenjen na celokupni asortiman Kinga koji postaje ujednačen, ne samo u kvalitetu proizvoda, nego i u samom dizajnu.

Za sezonu sladoleda koja je pred nama, asortiman King sladoleda na štapiću proširen je novim ukusom, King Ruby. Baš kao što mu ime kaže, izrađen je od posebne vrste čokolade, prirodno ružičaste boje, koja se dobija posebnim proizvodnim postupkom iz najboljih zrna kakaa koja rastu u jedinstvenim klimatskim uslovima Ekvadora, Brazila i Obale Slonovače. Ovim sladoledom, Frikom u svoju ponudu, nakon mlečne, tamne i bele, uvodi i četvrtu vrstu čokolade – ruby, koja stiče sve veći broj obožavalaca u svetu zbog svoje atraktivne boje i posebne arome, koje su u potpunosti prirodnog porekla.

King brend dodatno je proširen pridruživanjem Maximo korneta, koji se od ove godine na tržištu pojavljuju u istom dizajnu kao i ostatak King linije.

 Uz novi dizajn ambalaže, omiljeni King na štapiću sa ukusom jagode dobio je i novi naziv - King Seduction.

Konačno, četiri King sladoleda na štapiću – Double, Obsession, Seduction i Classic sa 30% manje šećera - ove sezone na tržište dolazi i u novom, izduženijem obliku i sa nešto manjim volumenom od 100 ml. Odluka o smanjivanju ova četiri sladoleda u skladu je sa globalnim trendom smanjenja porcija i pakovanja u prehrambenoj industriji.

Sa ovogodišnjim novitetima, King linija nudi ukupno 15 različitih vrsta sladoleda - na štapiću (90ml i 100ml), u kornetu (160ml i 220ml), u manjim (120ml) i većim (450ml) čašama kao i multipacku, čime se svakom potrošaču omogućava širok izbor opcija, odnosno ukusa, formata i veličina, a kojima je zajedničko to što imaju visok kvalitet sastojaka i jedinstvenost samog ukusa. Koju god King opciju izabrali, premijum užitak je zagarantovan!

Cookie policy

Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možete da postavite njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite veb stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića koji su opisani u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!