Ove zime dezert ima novo ime

  • 18.11.2021.

                                                                   Male torte sladoledne sorte

Zimski dani su stigli i okupljanje u večernjim satima sa voljenom osobom je dobilo tu dodatnu čar za kojom svi čeznemo kad dođe, za mnoge, omiljeni period godine. To su momenti koji nam stvaraju onaj poseban osećaj radosti i uspomene koje nikada nećemo zaboraviti.

Ono što u tim trenucima ne sme da izostane jeste dezert koji dodaje tu notu slatke neodoljivosti koji momente opuštanja sa voljenom osobom pretvara u oazu bogatih ukusa. A ko to bolje prepoznaje nego kompanija Frikom koja se pobrinula da ova zima bude bogatija za dva nova sladoledna dezerta koja ove zime imaju i novo ime.

„Male torte sladoledne sorte“ – kombinacije koje zadovoljavaju svačiji ukus, a na vama je da odaberete onu koja će vas i vašu voljenu osobu odvesti na magično putovanje ukusa.

Markova tortica je sladoled sa ukusom čoko – biskvita obogaćen prelivom čoko – lešnika, sa dodatkom vafla i komadića lešnika, i sladoled bele čokolade i lešnika, obogaćen karamelizovanim komadićima lešnika, prelivom bele čokolade i čoko - lešnikom.

Pored nje, tu je i Švarcvald tortica sa sladoledom ukusa čoko - biskvita obogaćen komadićima polukandirane višnje i šlaga sa komadićima čokolade i prelivima čokolade i višnje.

O ukusima se ne raspravlja već se u njima uživa, a bez obzira koji je vaš izbor, ovi dezerti će vam pružiti nezaboravne trenutke uživanja sa osobom koju volite.


Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!