Ponovo su tu Markova i Laganica tortica

  • 10.11.2023.

I ove zime najlepše i najtoplije trenutke sa porodicom i prijateljima upotpuniće najslađi zimski deserti – Markova i Laganica tortica. Ponovo su tu da zaslade svaki dan i kreiraju uspomene po kojima će se ova zima pamtiti.

Za ljubitelje čokoladnih ukusa, tu je Markova tortica, sladoled ukusa čoko-biskvita obogaćen prelivom ukusa čoko-lešnika sa dodatkom vafela i komadića lešnika, prelivom ukusa čokolade i lešnika i sladoled bele čokolade i lešnika obogaćeni karamelizovanim komadićima lešnika, preliveni prelivom ukusa bele čokolade i prelivom ukusa čokolade i lešnika.

Laganica tortica, za sve one koji obožavaju voćne ukuse, spremili smo sladoled ukusa testa i lešnika obogaćen karamelizovanim komadićima badema i prelivom maline, sladoled ukusa creme brulee i lešnika obogaćen karamelizovanim komadićima badema preliveni prelivom maline i prelivom ukusa vanile.

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!