toggle menu Frikom
Srpski
Toggle search

SladoleDan - Praznik sladoleda

SladoleDan - Praznik sladoleda

Veliki broj Beograđana okupio se ovog vikenda na Tašmajdanu da obeleži prvi praznik sladoleda u organizaciji kompanije Frikom - SladoleDan. U centralnom beogradskom parku posetioci su se zabavljali uz bogat program koji je ovim povodom pripremljen za njih, a  koji je vodio poznati glumac Boda Niniković. Uživanje u novim ukusima Frikom sladoleda upotpunio je nastup dečijeg hora „Kolibri“ i Lene Stamenković.

 

Beograđani su bili oduševljeni proslavom koja je organizovana u čast sladoleda, kao i mnogobrojnim zanimljivim aktivnostima koje su najviše animirale najmlađe: druženjem sa maskotama, klovnovima, hodačima na štulama, društvenim igrama, facepainting – om, ...

 

Ljubav prema sladoledu ne poznaje granice, a radost koju budi u nama zajednička je za sve, tako da ne čudi što je Tašmajdan ove subote vrveo od ljudi. Svi prisutni uživali su u novim ukusima sladoleda kojima je kompanija Frikom obradovala sve posetioce.

 

Prvi praznik sladoleda SladoleDan je obeležen u sjajnoj atmosferi i sa nestrpljenjem iščekujemo nove SladoleDan-e i nova iznenađenja iz Frikoma.

Frikom.rs