Tortica&Chill kreativni konkurs

  • 30.11.2020.

Pokaži nam kako se ti opuštaš uz nove Frikom tortice (Krckava tortica i Laganica tortica) i osvoji godišnju pretplatu na Netflix i punu kutiju sladoleda, jer nema ništa lepše i više opuštajuće nego ušuškati se pod ćebence i bindžovati seriju uz omiljeni dezert. 

Pozivamo te da putem Instagram posta, u periodu od 30.11.2020. do 27.12.2020. podeliš sa nama svoj Tortica&Chill trenutak, u omiljenom društvu ili na omiljenom mestu uz #MaleTorteSladoledneSorte i @frikomsrbija. 

Svakog ponedeljka (7.12., 14.12, 21.12. i 28.12.) najkreativniju ideju za uživanje uz torticu nagrađujemo godišnjom pretplatom za Netflix i punom kutijom sladoleda.

Opšta pravila konkusa možeš da pročitaš klikom na LINK.


Dodatne informacije se mogu potražiti na e-mail adresi: potrosaci@frikom.rs ili pozivom Frikom call centra: 0800 30 30 30.

Preuzmi
Frikom Tortica - Pravilnik konkursa pdf

Cookie policy

Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge koristimo kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na „Prilagodi postavke“ možete da postavite njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite veb stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića koji su opisani u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!