Velika Frikom letnja nagradna igra "Zaigraj do sreće"

  • 20.06.2021.

Učestvujte u velikoj Frikom letnjoj nagradnoj igri “Zaigraj do sreće” koja će trajati u periodu od 21.06. do 25.07.2021. godine.

Kupovinom bilo koja dva impulsna sladoleda iz Frikom asortimana stičete pravo učešća u nagradnoj igri, gde svakoga dana možete osvojiti mobilni telefon IPhone 12, a svake nedelje automobil Fiat 500 Dolcevita!

Potrebno je da samo da pošaljete broj fiskalnog računa – BI broj (ukoliko ste sladolede kupili u trgovinskim radnjama), odnosno da pošaljete kod sa kupona (ukoliko ste sladolede kupili na Frikomovim uličnim prodajnim mestima).

Broj fiskalnog računa – BI broj, odnosno kod sa kupona možete poslati na sledeća dva načina:

  1. Slanjem SMS poruke na broj telefona 5007 sa sledećim sadržajem: FRIKOM(razmak)BI broj isečka fiskalnog računa na kom se nalazi minimum dva sladoleda i koji je izdat isključivo u periodu učestvovanja; odnosno slanjem SMS poruke na broj telefona 5007 sa sledećim sadržajem: FRIKOM(razmak)broj kupona. Cena SMS poruke koja će biti naplaćena učesniku za slanje Prijave iznosi 3,60 dinara sa PDV-om za MTS, Telenor i A1 mrežu. Prijava putem internet stranice je besplatna.

  2. Putem internet obrasca na stranici frikomsladoled.rs gde je potrebno upisati sledeće podatke: BI broj isečka fiskalnog računa koji je izdat isključivo u periodu učestvovanja i broj mobilnog telefona; odnosno gde je potrebno upisati sledeće podatke: kod sa kupona koji je izdat isključivo u periodu učestvovanja i broj mobilnog telefona. Prijava putem web sajta je besplatna.

OBAVEZNO SAČUVAJTE FISKALNI RAČUN, ODNOSNO KUPON!

Objava dobitnika će biti na sajtu: frikomsladoled.rs.  Objavljivaće se brojevi telefona iz dobitnih prijava, sa skrivene 3 zadnje cifre.

U nagradnoj igri učestvuju svi proizvodi iz asortimana Frikom impulsnog sladoleda, a spisak tih proizvoda kao i mehanizam, fond nagrada i sve ostale detalje možete pogledati na sajtu frikomsladoled.rs, ili možete pogledati u Pravilima nagradne igre.

Za dodatne informacije, podršku i pomoć možete pozvati Frikom call centar na broj telefona 0800/30-30-30 (poziv je besplatan), ili nam se možete obratiti putem e-mail adrese kontakt@frikomsladoled.rs.

Cookie policy

Da bi naša internet stranica ispravno funkcionisala, kao i da bismo stalno unapređivali Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće: tehničke/nužne, analitičke i marketinške. Klikom na “Podešavanja” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite našoj internet stranici upotrebu kolačića opisanih u nastavku:

Podešavanja Prihvatam sve Ok!